Είστε εδώ

World Vacation Αμερική - 2 Ψωνάκια Φατσάκια

www.gpwebtv.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Συλλέξτε Ψωνάκια Φατσάκια με χαρακτήρες εμπνευσμένους από την κουλτούρα διάφορων χωρών της Αμερικής, όπως Μεξικό, Η.Π.Α., Καναδάς, ή Βραζιλία!

Η συσκευασία περιέχει 2 Ψωνάκια Φατσάκια μαζί με διπλό δωμάτιο μέσα στο οποίο μπορείτε να τα τοποθετήσετε! Συνδέστε τα δωμάτια μεταξύ τους και δημιουργήστε το δικό σας ουρανοξύστη. Τα δωμάτια συνδέονται και με αυτά που διατίθενται και στη συσκευασίες των 5 ή 12 φιγούρων. Στη συσκευασία των 2 μπορείτε να βρείτε χαρακτήρες από τις κατηγορίες: κοινοί, σπάνιοι, υπερσπάνιοι & περιορισμένης έκδοσης. Μαζί και φυλλάδιο συλλογής. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Αποτελούν μίνι έκδοση από διάφορα αντικείμενα του σούπερ μάρκετ όπως τρόφιμα, καλλυντικά, κηπευτικά, είδη μόδας, φρούτα, λιχουδιές κ.α. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν πάρα πολλά διαφορετικά Ψωνάκια Φατσάκια σε κάθε μια από τις σειρές που κυκλοφορούν και να φτιάξουν έναν ολόκληρο κόσμο από καταστήματα, μέσα στον οποίο θα μπορούν να τα τοποθετήσουν υποδυόμενα ότι κάνουν τις αγορές τους. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη συλλεκτικότητα με το παιχνίδι ρόλων με ένα θέμα αγαπημένο για τα παιδιά: τα ψώνια!

Κατάλληλα για παιδιά από 5 ετών. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ