Είστε εδώ

World Vacation Ευρώπη - 12 Ψωνάκια Φατσάκια

www.gpwebtv.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Συλλέξτε Ψωνάκια Φατσάκια με χαρακτήρες εμπνευσμένους από την κουλτούρα διάφορων χωρών της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία ή Ισπανία!

Η συσκευασία περιέχει 12 Ψωνάκια Φατσάκια και μια σοφίτα με σκεπή και μπαλκόνι όπου μπορείτε να τα τοποθετήσετε! Μια από τις δώδεκα φιγούρες διαθέτει κορδονάκι για να μπορεί να κρεμαστεί σαν φυλακτό. Συνδέστε τα δωμάτια μεταξύ τους και δημιουργήστε το δικό σας ουρανοξύστη. Τα δωμάτια συνδέονται και με αυτά που διατίθενται και στη συσκευασίες των 2 ή 5 φιγούρων. Στη συσκευασία των 12 μπορείτε να βρείτε χαρακτήρες από τις κατηγορίες: κοινοί, σπάνιοι, υπερσπάνιοι, ειδικοί & περιορισμένης έκδοσης. Μαζί και φυλλάδιο συλλογής. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Αποτελούν μίνι έκδοση από διάφορα αντικείμενα του σούπερ μάρκετ όπως τρόφιμα, καλλυντικά, κηπευτικά, είδη μόδας, φρούτα, λιχουδιές κ.α. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν πάρα πολλά διαφορετικά Ψωνάκια Φατσάκια σε κάθε μια από τις σειρές που κυκλοφορούν και να φτιάξουν έναν ολόκληρο κόσμο από καταστήματα, μέσα στον οποίο θα μπορούν να τα τοποθετήσουν υποδυόμενα ότι κάνουν τις αγορές τους. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη συλλεκτικότητα με το παιχνίδι ρόλων με ένα θέμα αγαπημένο για τα παιδιά: τα ψώνια!

Κατάλληλα για παιδιά από 5 ετών. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ