Είστε εδώ

2 Ψωνάκια Φατσάκια σε Τσαντάκια Πλάτης - Σειρά 5

www.gpwebtv.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Με σχέδια από διαφορετικά θέματα με ψώνια για να συλλέξετε! 

Ήρθε η  5η σειρά της συλλογής μέσα σε τσαντάκια πλάτης τα οποία μπορείτε να ενώσετε μεταξύ τους!

Νέες οικογένεις Shopkins όπως Μουσικούλια, Αθλητικούλια ή σούπερ Φυλαχτά που μπορείτε να φορέσετε! Βρείτε τα ειδικής έκδοσης Φωσφοριζέ ή τα περιορισμένης έκδοσης Μικροπαιχνιδάκια (στις συσκευασίες των 5 ή 12).

Η συσκευασία των 2 τεμ. περιέχει 2 τσαντάκια πλάτης σε διαφορετικό χρώμα (ροζ-γαλάζιο) που συνδεόνται μεταξύ τους και 2 Ψωνάκια Φατσάκια! Στη συσκευασία 2 τεμαχίων μπορείτε να αναζητήσετε τους κοινούς, σπάνιους & υπερσπάνιους χαρακτήρες.

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Αποτελούν μίνι έκδοση από διάφορα αντικείμενα του σούπερ μάρκετ όπως τρόφιμα, καλλυντικά, κηπευτικά, είδη μόδας, φρούτα, λιχουδιές κ.α. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν πάρα πολλά διαφορετικά Ψωνάκια Φατσάκια σε κάθε μια από τις σειρές που κυκλοφορούν και να φτιάξουν έναν ολόκληρο κόσμο από καταστήματα, μέσα στον οποίο θα μπορούν να τα τοποθετήσουν υποδυόμενα ότι κάνουν τις αγορές τους. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη συλλεκτικότητα με το παιχνίδι ρόλων με ένα θέμα αγαπημένο για τα παιδιά: τα ψώνια!

Κατάλληλα για παιδιά από 5 ετών. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ