Είστε εδώ

12 Ψωνάκια Φατσάκια - Σειρά 5

www.gpwebtv.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Με σχέδια από διαφορετικά θέματα με ψώνια για να συλλέξετε! 

Ήρθε η  5η σειρά της συλλογής μέσα σε τσαντάκια πλάτης τα οποία μπορείτε να ενώσετε μεταξύ τους!

Νέες οικογένεις Shopkins όπως Μουσικούλια, Αθλητικούλια ή σούπερ Φυλαχτά που μπορείτε να φορέσετε! Βρείτε τα ειδικής έκδοσης Φωσφοριζέ ή τα περιορισμένης έκδοσης Μικροπαιχνιδάκια (στις συσκευασίες των 5 ή 12). Στη συσκευασία των 12 τεμαχίων μπορείτε να βρείτε επιπλέον 2 Φυλαχτά Ψωνάκια Φατσάκια (1 φανερό - 1 κρυφό) και ακόμα 12 Ψωνάκια Φατσάκια (το 1 κρυφό) & 2 τσαντάκια πλάτης σε ροζ & γαλάζιο χρώμα που συνδέονται μεταξύ τους. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που ζουν σε ένα ΜΕΓΑΛΟ κόσμο αγορών! Αποτελούν μίνι έκδοση από διάφορα αντικείμενα του σούπερ μάρκετ όπως τρόφιμα, καλλυντικά, κηπευτικά, είδη μόδας, φρούτα, λιχουδιές κ.α. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν πάρα πολλά διαφορετικά Ψωνάκια Φατσάκια σε κάθε μια από τις σειρές που κυκλοφορούν και να φτιάξουν έναν ολόκληρο κόσμο από καταστήματα, μέσα στον οποίο θα μπορούν να τα τοποθετήσουν υποδυόμενα ότι κάνουν τις αγορές τους. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη συλλεκτικότητα με το παιχνίδι ρόλων με ένα θέμα αγαπημένο για τα παιδιά: τα ψώνια!

Κατάλληλα για παιδιά από 5 ετών. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ