Είστε εδώ

Η Επιστήμη του Κραγιόν

Περιγραφή Προϊόντος

 

Με το σετ παιχνιδιού Science4You Η Επιστήμη του Κραγιόν θα ανακαλύψετε τα επιστημονικά μυστικά που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία τους, μέσα από 12 διαφορετικά πειράματα.

Δημιουργήστε μόνοι σας πολύχρωμα κραγιόν, αρωματικά λιπ γκλος, σκραμπ απολέπισης και πολλά άλλα. 

Κάντε κλικ στο "Επιπλέον Πληροφορίες" για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του σετ καθώς και τις σχετικές προφυλάξεις. 

 

Σημείωσεις: Το σετ είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών. Διαβάστε μαζί με τα παιδιά τις οδηγίες παιχνιδιού και προφυλάξεων πριν ξεκινήσετε τα πειράματα. Η γονική επίβλεψη είναι απαραίτητη. 

Περιέχονται χημικές ουσίες που είναι ασφαλείς για τα παιδιά εφόσον η χρήση τους γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο. 

Όπως με όλα τα καλλυντικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα, κάποια άτομα ενδέχεται να εμφανίσουν ευαισθησία/αλλεργική αντίδραση. Δοκιμάστε το τελικό προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσετε. Διακόψτε τη χρήση αν τυχόν εμφανιστεί ερεθισμός. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Science4You είναι μια σειρά προϊόντων S.T.E.M. (Science-Technology-Engineering-Math) με πλούσιο εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη διασκέδαση με τη μάθηση και ενισχύει μεταξύ άλλων τη δημιουργικότητα, τη συγκέντρωση και τη λογική των παιδιών κεντρίζοντας το ενδιαφέρον αγοριών και κοριτσιών μέσα από θέματα αγαπητά και προσιτά στα παιδιά. Με πλούσια εικονογραφημένα εγχειρίδια, τα σετ παιχνιδιού της σειράς καθοδηγούν τα παιδιά βήμα-βήμα στην εκτέλεση απλών και διασκεδαστικών πειραμάτων με ασφαλή υλικά ενώ παράλληλα παρέχουν ιστορικές και επιστημονικές πληροφορίες για το κάθε θέμα. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ