Είστε εδώ

Πέππα - Σετ Σχολείο & Σχολικό Λεωφορείο

Περιγραφή Προϊόντος

Ώρα για μάθημα στο Σχολείο της Πέππα!

Σετ παιχνιδιού Σχολείο & Σχολικό Λεωφορείο με 3 φιγούρες και αξεσουάρ. 

Η Μαμά Γουρουνίτσα πηγαίνει την Πέππα στη στάση για να πάρει το Σχολικό Λεωφορείο! Η κυρία Κουνέλη οδηγεί και φτάνουν στο σχολείο για μάθημα με τη Μαντάμ Γαζέλα!

Το Σχολικό έχει ανοιγόμενη οροφή και ενσωματωμένη φιγούρα της Κυρίας Κουνέλη στη θέση του οδηγού (η φιγούρα δεν αφαιρείται). Διαθέτει 2 επιπλέον θέσεις για τις φιγούρες. Με κινούμενες ρόδες και ανοιγόμενη οροφή. Περιέχονται ακόμα θρανίο & παγκάκι για το χώρο του Σχολείου. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Η Πέππα είναι ένα αστείο γουρουνάκι που ζει τις καθημερινές του περιπέτειες όπως κάθε παιδί της ηλικίας της: πηγαίνει σχολείο, παίζει, κάνει ποδηλατο, επισκέπτεται τον παππού και τη γιαγιά, πηγαίνει εκδρομές. Ζει σε μια παραδοσιακή οικογένεια, όπου είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς διάφορους κοινωνικούς ρόλους. Η τηλεοπτική σειρά προάγει αρχές όπως είναι η φιλία, η καλοσύνη, η πίστη, η σημασία της οικογένειας.

Η συλλογή των παιχνιδιών, σχεδιασμένη για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, θέλει να αναβιώσει τον κόσμο της Πέππα προσφέροντας μια πιστή αναπαραγωγή του περιβάλλοντος στο οποίο ζει και τους χαρακτήρες που την περιβάλλουν.

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ