Είστε εδώ

Paw Patrol Pup Pad

Περιγραφή Προϊόντος

Το Mission Pup Pad είναι το ηλεκτρονικό εργαλείο αποστολών που χρησιμοποιεί ο Ryder για να αναθέσει αποστολές στα κουταβια Paw Patrol! Τοποθετήστε μια κάρτα αποστολής μέσα στη συσκευή, πατήστε το πλήκτρο για να ακούσετε τον Ryder να μιλάει (στα αγγλικά) και να αναθέτει σε κάθε κουτάβι μια αποστολή. Πατήστε το όνομα του κουταβιού που ακούτε. 

Περιέχονται 6 κάρτες αποστολής. Επιπλέον κάρτες αποστολής συμβατές με τη συσκευή θα βρείτε στη συσκευασία "Κουταβάκια Δράσης Mission" (πωλούνται ξεχωριστά). 

Λειτουργεί με 2 ΑΑΑ μπαταρίες (περιέχονται). 

Πληροφορίες για τους Γονείς

 

Το Paw Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder.

Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα Paw Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. 

Τα παιχνίδια της σειράς, αναπαριστούν με λεπτομέρεια και ζωντάνια όλους τους αγαπημένους ήρωες, προσφέροντας ευχάριστη και διασκεδαστική απασχόληση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας. 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Paw Patrol Κουταβάκια σε Δράση Mission
Κουταβάκια με εξοπλισμό πλάτης που με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε εργαλείο διάσωσης αναλόγως με τον ήρωα. 

Τώρα τα κουταβάκια με νέα εμφάνιση της σειράς Mission - Ειδικές Αποστολές! Κάθε φιγούρα διαθέτει ένα αφαιρούμενο αξεσουάρ "πτήσης". Τοποθετήστε το στην πλάτη της φιγούρας και "ενεργοποιήστε" το πατώντας το κουμπί στο στήθος της ή στο πλάι (διαφέρει ανά σχέδιο). 

Διατίθενται 6 διαφορετικοί ήρωες (Chase, Marshall, Rubble, Rocky, Skye, Ryder). Οι φιγούρες Rubble, Zuma, Rocky, Marshall περιλαμβάνουν και κάρτα αποστολής. Κάθε ένα πωλείται ξεχωριστά. 

Οι φιγούρες είναι συμβατές με τα οχήματα της σειράς. 

ΔΕΙΤΕ