Είστε εδώ

Paw Patrol - Όχημα Air Patroller

Περιγραφή Προϊόντος

Τώρα μπορείτε να πετάξετε με τη βοήθεια του νέου Air Patroller δύο μοναδικούς τρόπους. Με τις περιστρεφόμενες προπέλες, το Air Patroller μετατρέπεται εύκολα από ελικόπτερο σε αεροπλάνο! Και για πρόσθετη περιπέτεια, το Air Patroller έχει πραγματικά φώτα και ήχους πτήσης που σας συνοδεύουν σε όλες τις αποστολές σας. Μπορείτε να χωρέσετε έως δύο φιγούρες στο πιλοτήριο και τέσσερις στο χώρο αποσκευών (το σετ περιέχει 1 φιγούρα). Όταν ολοκληρώσετε την αποστολή, μπορείτε να προσγειώσετε το Air Patroller με τους πραγματικούς του τροχούς ή να το μεταμορφώσετε σε ελικόπτερο για μια τέλεια προσγείωση στο πάνω μέρος του οχήματος Paw Patroller Jungle (πωλείται ξεχωριστά). 

Περιέχει μία φιγούρα του Robodog. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες  LR44 (περιέχονται για τη λειτουργία δοκιμής).

Πληροφορίες για τους Γονείς

 

Το Paw Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder.

Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα Paw Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. 

Τα παιχνίδια της σειράς, αναπαριστούν με λεπτομέρεια και ζωντάνια όλους τους αγαπημένους ήρωες, προσφέροντας ευχάριστη και διασκεδαστική απασχόληση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ