Είστε εδώ

Little Tikes - Πτυσσόμενο Τρίκυκλο

Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο Πτυσσόμενο Τρίκυκλο ποδηλατάκι της σειράς Little Tikes διαθέτει σχεδιασμό αναδίπλωσης ώστε να κάνει την μετακίνηση με το αυτοκίνητο παιχνιδάκι! Όταν το παιδάκι κουραστεί από τη βόλτα, το κάθισμα με την επικλινή πλάτη θα του χαρίσει έναν άνετο υπνάκο.

Μεγαλώνει  με το παιδί σε 4 διαφορετικά στάδια.

1. Βόλτα με τους γονείς

Χρησιμοποιήστε το χερούλι για να πάτε βόλτα με το μικρό σας.

2. Εκμάθηση πεντάλ

Ξεκλειδώστε τα πετάλια και δείξτε του πώς να τα γυρίζει μόνο του με τα ποδαράκια του.

3. Συντονισμός

Ξεκλειδώστε το τιμόνι και δείξτε του πώς να στρίβει και να συντονίζει τα πόδια με τα χέρια του.

4. Ανεξαρτησία

Αφαιρέστε το χερούλι και αφήστε το να διασκεδάσει με τους φίλους του!

Χαρακτηριστικά: Κατασκευή από μεταλλικό σκελετό / Ανθεκτικοί αθόρυβοι τροχοί / Ζώνη ασφαλείας 5 θέσεων / Αποσπώμενη μπάρα προστασίας  / Αναδιπλούμενο υποπόδιο / Πετάλια που κλειδώνουν για μεγαλύτερη προστασία αν το παιδάκι δε μπορεί να τα χρησιμοποιεί / Ρυθμιζόμενο κάθισμα 2 θέσεων /Αποσπώμενη τηλεσκοπική λαβή με ρυθμιζόμενο ύψος.

Άνεση: Διπλώνει για εύκολη μεταφορά 64Χ51 εκ. / Ρυθμιζόμενο κάθισμα με επικλινή πλάτη για έναν άνετο υπνάκο / Κάθισμα με επένδυση / Αναδιπλούμενη αποσπώμενη ηλιοπροστασία / Τσαντάκι αποθήκευσης με θήκη για μπουκάλι.

Από 9 μηνών - 5 ετών.  

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα παιχνίδια Little Tikes προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, απελευθέρωσης, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας μέσα και έξω από το σπίτι.

Παράλληλα, βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, αλλά και στη νοητική και κινητική εξέλιξη των παιδιών, ενώ είναι κατασκευασμένα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα που απαιτούν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους.

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ