Είστε εδώ

Hatchimals - Ροζ Αβγό

Περιγραφή Προϊόντος

Τα Hatchimals είναι μαγικά πλασματάκια που ζουν μέσα στα αυγά.

Μόνο με τη δική σας αγάπη και φροντίδα το Hatchimal θα καταφέρει να βγει από το αβγό του 

Κάθε αυγό μπορεί να περιέχει ένα από δύο Hatchimals διαφορετικού χρώματος. Ποτέ δεν μπορεί να ξέρετε σίγουρα ποιο από τα δύο έχετε!

Η δική σας αγάπη και φροντίδα το κάνουν να ανάψει τα μάτια του μέσα στο αυγό, καθώς κάνει χαριτωμένους ήχους, που σας λένε πώς αισθάνεται!

Αν παίξετε μαζί του αρκετά τα μάτια του φωτίζουν πολύχρωμα και είναι ώρα για να το εκκολάψετε! Η αφή σας το ενθαρρύνει να βγει από το αυγό! Είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Αφότου βγει από το αβγό του, μπορείτε να μεγαλώσετε το Hatchimal σας σε 3 στάδια, από μωρό σε νήπιο και ύστερα σε παιδί. Το Hatchimal τραγουδάει "Birthday Hatchy" κάθε φορά που μπαίνει σε νέο στάδιο! Μάθετε στο δικό σας να χορεύει, να παίζει παιχνίδια και να μιλά! Θα επαναλάβει ακόμη και αυτό που λέτε με τη δική του φωνή!

Ποιο θα βγει από το δικό σας αβγό;

Η συσκευασία περιέχει ένα ροζ αβγό. Μέσα στο αβγό περιέχεται ένα Hatchimal σε ένα από τα δύο χρώματα που απεικονίζονται στο κουτί. Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν το παιχνίδι. Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο https://www.youtube.com/GiochiPreziosiHellas για να δείτε βίντεο με όλα όσα μπορεί να κάνει το Hatchimal!

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Hatchimals είναι μαγικά πλασματάκια που ζουν μέσα στα αυγά.

Μόνο με τη φροντίδα και την αγάπη σας θα μπορέσει να εκκολαφθεί για να βγει από το αβγό του!

 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ