Είστε εδώ

Glimmies - Μαγικό Δέντρο & Κούκλα Rainbow Friends

aquaria.giochipreziosi.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Το Μαγικό Δέντρο των Glimmies Rainbow Friends φωτίζεται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να αναβοσβήνει σε ένα φαντασμαγορικό σόου! 

Σετ παιχνιδιού που περιέχει και μία αποκλειστική κούκλα Glimmies Rainbow Friends. Αλληλεπιδρά με άλλες κούκλες Glimmies Rainbow Friends (πωλούνται ξεχωριστά).

Βάζοντας μία Glimmies μέσα στο Δέντρο αυτό θα φωτιστεί με τα χρώματά της.

Βάζοντας δύο Glimmies, το Δέντρο θα αποκτήσει τα χρώματα και των δυο και θα αναβοσβήνει.

Με υποδοχές στα κλαδιά για να κρεμάσεις τα Σπιτάκια Glimmies. 

Η κούκλα Glimmies που περιέχεται λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου L736F 1,5V (περιέχονται). Το σετ παιχνιδιού λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου ΑΑ (δεν περιέχονται). 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Glimmies είναι μικροσκοπικά, πολύχρωμα πλασματάκια που φωτίζουν στο σκοτάδι και σβήνουν στο φως. Καθένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό ζώο του δάσους κι έχει το δικό του χαρακτηριστικό χρώμα κι εκφράσεις προσώπου.

Η δεύτερη συλλογή της σειράς ονομάζεται Rainbow Friends. Τώρα οι κούκλες Glimmies δε φωτίζουν μόνο αλλά αλληλεπιδρούν και μεταξύ τους γιατί…ένας φίλος είναι πάντα το καλύτερο δώρο!

Όταν πλησιάζουν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν τα φώτα τους ως ένδειξη φιλίας και τα χρώματα αναμειγνύονται, δημιουργώντας ένα εφέ ουράνιου τόξου!

Το σώμα τους φωτίζεται χάρις στο φωτομετρικό αισθητήρα φωτός που έχουν στο κεφάλι τους. Αυτός αντιδρά σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού ενεργοποιώντας το φωτάκι led που περιέχεται στο εσωτερικό τους. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ