Είστε εδώ

Glimmies - 3 Κούκλες Rainbow Friends

aquaria.giochipreziosi.gr
Περιγραφή Προϊόντος

Κλείσε στα χέρια σου τη Glimmies σου και δες τη να φωτίζεται μαγικά! 

Τώρα οι κούκλες Glimmies δε φωτίζουν μόνο αλλά αλληλεπιδρούν και μεταξύ τους. Όταν πλησιάζουν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν τα φώτα τους ως ένδειξη φιλίας και τα χρώματα αναμειγνύονται, δημιουργώντας ένα εφέ ουράνιου τόξου! 

Συσκευασία που περιέχει 3 κούκλες 6 εκ. (2 αποκλειστικές) που φωτίζουν στο σκοτάδι και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Σε δύο σχέδια (κάθε ένα πωλείται ξεχωριστά). Δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια στο φυλλάδιο συλλογής στην ενότητα "Επιπλέον Πληροφορίες". 

Η κούκλα λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου L736F 1,5V (περιέχονται). 

Η διάρκεια συνεχούς λειτουργίας του εφέ φωτός είναι περίπου 6 ώρες. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα Glimmies είναι μικροσκοπικά, πολύχρωμα πλασματάκια που φωτίζουν στο σκοτάδι και σβήνουν στο φως. Καθένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό ζώο του δάσους κι έχει το δικό του χαρακτηριστικό χρώμα κι εκφράσεις προσώπου.

Η δεύτερη συλλογή της σειράς ονομάζεται Rainbow Friends. Τώρα οι κούκλες Glimmies δε φωτίζουν μόνο αλλά αλληλεπιδρούν και μεταξύ τους γιατί…ένας φίλος είναι πάντα το καλύτερο δώρο!

Όταν πλησιάζουν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν τα φώτα τους ως ένδειξη φιλίας και τα χρώματα αναμειγνύονται, δημιουργώντας ένα εφέ ουράνιου τόξου!

Το σώμα τους φωτίζεται χάρις στο φωτομετρικό αισθητήρα φωτός που έχουν στο κεφάλι τους. Αυτός αντιδρά σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού ενεργοποιώντας το φωτάκι led που περιέχεται στο εσωτερικό τους. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ