Είστε εδώ

Winx-diagonismos 06/12/2018

Winx - Όροι Διαγωνισμού

Όροι και Προϋποθέσεις για τον Διαγωνισμό «WINX» μέσω των καταστημάτων ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

1.           Εισαγωγή

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «GIOCHI PREZIOSI HELLAS Α.Ε.» (στο εξής «GIOCHI PREZIOSI Ελλάς»), με έδρα της την οδό Αγρινίου 14 στην Πεύκη Αττικής, συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία «Γ. Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.Β.Ε.», η οποία εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, οδός Λούβαρη αρ. 17 (τηλ: 210 5755112, φάξ:2105733359) (εφεξής «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ») και την εταιρεία «BRIGHTRIGHTSS.A.» (εφεξής «BRIGHTS» η οποία εδρεύει στους Αμπελόκηπους Αττικής, οδός Πούλιου αρ.8  (τηλ.: 2106801075, φάξ: 2106449373) (εφεξής «BRIGHTS») τον παρόντα διαγωνισμό με την ονομασία «WINX» (εφεξής «Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις (εφεξής οι «Όροι»). Οι παραπάνω εταιρίες συνολικά θα αναφέρονται εφεξής ως «Διοργανωτές». Στα πλαίσια του Διαγωνισμού, η GIOCHI PREZIOSI Ελλάς θα αναλάβει την επικοινωνία με την εταιρεία  BRIGHTS που είναι ο δικαιούχος του σήματος WΙΝΧ, για τη χορήγηση του Δώρου του Διαγωνισμού.

Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό και της ανάδειξης των νικητών.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν μονομερώς τους παρόντες όρους, να ανακαλέσουν, παρατείνουν ή να μειώνουν τη διάρκεια του Διαγωνισμού, όπως και να αλλάζουν το προσφερόμενο έπαθλο με άλλα. Η πραγματοποίηση όλων των ανωτέρω τροποποίησεων θα γίνεται με τη σχετική ανανέωση των όρων στο διαδικτυακό τόποwww.giochipreziosi.gr/νέα/winx 

 

2.           Συμμετοχή στο Διαγωνισμό

Η ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 22α Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 00:00:00  και θα διαρκέσει μέχρι τη 12η Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:59:59 (εφεξής η «Διάρκεια»). Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα, καθ’ όλη την διάρκεια του Διαγωνισμού, να παρατείνουν ή μειώσουν τη χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού, ακόμη και να τον αναβάλλουν, ματαιώσουν ή ακυρώσουν, για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας, ακόμη και μετά την ανάδειξη των νικητών, αφού δημοσιεύσουν την αλλαγή αυτή με σχετική ανακοίνωσή της GIOCHI PREZIOSI Ελλάς στο κοινωνικό δίκτυο Facebook https://www.facebook.com/giochipreziosihellas.gr/, ή/και στην ιστοσελίδα http://www.giochipreziosi.gr/νέα/winx, ή/και με ανάρτηση (Post) της σελίδας του ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στο Facebook  (https://www.facebook.com/PaixnidiaMoustakas) χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση κατά την εύλογη κρίση τους.

 

Το δικαίωμα και τη δυνατότητα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν πάσης φύσεως φυσικά πρόσωπα τα οποία διαμένουν στην Ελλάδα ή Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο (16ο)  έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι στις εταιρείες GIOCHI PREZIOSI Ελλάς,  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και BRIGHTS καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους. Ειδικά για τους ανήλικους συμμετέχοντες ορίζεται ότι έχουν ενημερωθεί οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτών και συγκεκριμένα, συναινούν στη συμμετοχή του ανηλίκου τέκνου τους στο Διαγωνισμό.

 

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της σειράς WINXτης GIOCHIPREZIOSIΕλλάς από οποιοδήποτε κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ με τη συμπλήρωση σχετικού κουπονιού από τα ταμεία του καταστήματος ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών με κάθε αγορά προϊόντος WINXτης εταιρείας GIOCHIPREZIOSI, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να αναδειχθεί νικητής στην προγραμματισμένη κατά τα κατωτέρω κλήρωση.

 

Ο Διαγωνισμός διεξάγεται ως ακολούθως:

-             Με κάθε αγορά προϊόντος της σειράς WINXαπό οποιοδήποτε κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ο ενδιαφερόμενος θα προμηθεύεται ένα κουπόνι συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

-             O ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει το κουπόνι, δίνοντας τα ακόλουθα στοιχεία: όνομα και επίθετο γονέα και παιδιού (προαιρετικό πεδίο), τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και διεύθυνση οικίας (προαιρετικό πεδίο)  (στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα») και να το τοποθετήσει σε  μία από τις κάλπες που θα έχουν τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

-             Για να μπορέσουν  οι διοργανωτές να επεξεργαστούν τα Προσωπικά Δεδομένα για τους σκοπούς του διαγωνισμού, θα χρειαστούν τη συγκατάθεση σας, την οποία μπορείτε να δώσετε επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο κατά τη συμπλήρωση του κουπονιού όπου θα σας ζητηθεί η συγκατάθεση  σας για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, για το σκοπό του παρόντος Διαγωνισμού.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αποκλεισμού από το Διαγωνισμό συμμετεχόντων οι οποίοι πραγματοποιούν κακόβουλη χρήση του Διαγωνισμού.

Τη διεξαγωγή της κλήρωσης και την ανάδειξη του νικητή αναλαμβάνει η GIOCHIPREZIOSIΕλλάς και επιβεβαιώνει ότι εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας στην χρήση των συστημάτων της έτσι ώστε να παρέχει μέσω αυτών ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, όπως και αξιόπιστες πληροφορίες και περιεχόμενο στα πλαίσια του Διαγωνισμού.

 

3.           Δώρο και ανάδειξη νικητών

Στις 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών για την ανάδειξη των τελικών νικητών επί της οδού Αγρινίου 14, Πεύκη όπου εδρεύει ηGIOCHI PREZIOSI Ελλάς.

 

Το δώρο του Διαγωνισμού είναι ένα ταξίδι τριών (3) ημερών/ δύο (2) διανυκτερεύσεων στο Μιλάνο για μία τριμελή οικογένεια (δύο ενήλικες και ένα παιδί) για να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, την 15η έκθεση WINXστο Μουσείο SpazioFumetto (http://www.museowow.it/wow/en/) και να γνωρίσουν τις «αληθινές» WINX. Το ταξίδιδύναται να πραγματοποιηθεί ύστερα από την αποδοχή του δώρου από τον νικητή (και σε συνεννόηση με τους Διοργανωτές ) μέχρι και την 5η Μαΐου 2019. Καλύπτονται τα κόστη διαμονής για δύο (2) νύχτες σε ξενοδοχείο με πρωινό καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα για δύο (2) ενήλικες και ένα (1) παιδί.

Από την παραπάνω κλήρωση θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής και τρείς (3) αναπληρωματικοί νικητές οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το δώρο με σειρά προτεραιότητας.  

 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί με ειδική ανάρτηση (Post) της σελίδας της GIOCHI PREZIOSI Ελλάςστο Facebookhttps://www.facebook.com/giochipreziosihellas.gr/, ή/και με ανάρτηση (Post) της σελίδας του ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στο Facebook  (https://www.facebook.com/PaixnidiaMoustakas),την ημέρα της κλήρωσης.

Εκτός των παραπάνω ανακοινώσεων ο νικητής θα ενημερωθεί και με προσωπικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή/και στο τηλέφωνο μετά την ανακοίνωση του ονόματός του.. Η ενημέρωση θα γίνει με σκοπό την πληροφόρησή του για τον τρόπο και το χρόνο παραλαβής του δώρου/διεξαγωγής του ταξιδιού.

 

Ως ένδειξη αποδοχής του δώρου του ο νικητής θα καλείται να μας αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook, τα παρακάτω στοιχεία, το πλήρες ονοματεπώνυμό του και το τηλέφωνο του, εντός 3 ημερών από την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι νικητές. Σε περίπτωση που δεν κάνει αποδοχή, το Δώρο θα δοθεί σε αναπληρωματικό νικητή και ούτω καθ’ εξής. Εφόσον ο νικητής κάνει αποδοχή του δώρου, οι διοργανωτές θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί του για την οργάνωση του ταξιδιού.

 

Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τυχόν εσφαλμένα ή αναληθή Στοιχεία Επικοινωνίας που θα δηλωθούν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, επιπροσθέτως δε, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη επαλήθευσης της ακρίβειας αυτών.

 

Ρητώς επισημαίνεται ότι το Δώρο που αποκτάται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή, με άλλο είδος. Με την αποδοχή του Δώρου, ο νικητής οφείλει να δηλώσει τα ονόματα των συμμετεχόντων στο ταξίδι.

 

Διευκρινίζεται ότι ο Διαγωνισμός αποτελεί προωθητική ενέργεια με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της GIOCHI PREZIOSI Ελλάς.

4.           Συγκατάθεση

Όλοι οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

α) Είναι μόνιμοι κάτοικοι ή διαμένοντες στην Ελλάδα ή στην Κύπρο,

β) Τα προσωπικά τους Στοιχεία Επικοινωνίας είναι ακριβή και αληθή,

γ) Είναι άνω των 16 ετών.

 

Η συμμετοχή τους είναι σύμφωνη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και την ανάλογη Ελληνική Νομοθεσία και δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.

 

Οι συμμετέχοντες με την έγκυρη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό παρέχουν στους διοργανωτές τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία και το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 για την επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και Προσωπικών Δεδομένων, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό και στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την παράδοση του Δώρου το αρχείο με τα δεδομένα των συμμετεχόντων καταστρέφεται.

 

5.           Ευθύνη και Δωσιδικία

Η ευθύνη των διοργανωτών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του προαναφερόμενου και συγκεκριμένου Δώρου.

Οι διοργανωτές, για την πραγματοποίηση του παρόντος Διαγωνισμού, δεν φέρουν καμία ευθύνη, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ή/και ζημιά ή/και για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο και την χρήση αυτού. Μετά την λήξη της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής του δώρου, κάθε υποχρέωση των διοργανωτών παύει να υφίσταται.

Με την αποδοχή των Όρων, οι συμμετέχοντες δεσμεύονται από τους παρόντες Όρους και τους νόμους του ελληνικού κράτους. Παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά του διαδικτυακού τόπου, των διαχειριστών και των διοργανωτών του Διαγωνισμού σε περίπτωση που οι τελευταίοι κρίνουν ότι κάποιο μέλος /χρήστης πρέπει να αποκλειστεί.

Οι παρόντες Όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, και οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό που ενδέχεται να προκύψει υποβάλλεται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Διαγωνισμών

H εταιρεία με την επωνυμία «GIOCHI PREZIOSI HELLAS HELLAS Α.Ε.» (στο εξής «Giochi Preziosi»), με έδρα της στην οδό Αγρινίου 14 στην Πεύκη Αττικής είναι αφοσιωμένη στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των ατόμων που συμμετέχουν και παρέχουν προσωπικές πληροφορίες στην Giochi Preziosi, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργανώνεται από την Giochi Preziosi (αφεξής «Διαγωνισμός) μέσω της συλλογής κουπονιών συμμετοχής που συνοδεύουν την αγορά προϊόντων WINX από τα καταστήματα Μουστάκας. Ως εκ τούτου, αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (αφεξής «Πολιτική») έχει συνταχθεί προκειμένου να σας επιτρέψει να κατανοήσετε την πολιτική της Giochi Preziosi σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, όπως περιγράφονται παρακάτω, καθώς και το πώς θα τα χειριστούμε στο πλαίσιο του Διαγωνισμού WINX. Επίσης, αυτή η Πολιτική θα σας παρέχει πληροφορίες έτσι ώστε, όταν χρειάζεται, να είστε σε θέση να δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με σαφή και ενημερωμένο τρόπο.

Σε γενικές γραμμές, οποιεσδήποτε πληροφορίες και δεδομένα επιλέξετε να παρέχετε στην Giochi Preziosi στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, θα επεξεργάζονται βάσει τις διεθνώς αναγνωρισμένες αρχές που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ο περιορισμός του σκοπού, ο περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης, η ελαχιστοποίηση των δεδομένων, αλλά και η ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1.              Υπεύθυνος Επεξεργασίας

2.              Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζονται

a.              Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα Προσωπικά Δεδομένα

b.             Ειδικές κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων

c.              Προσωπικά Δεδομένα τρίτων

3.              Σκοποί της επεξεργασίας

4.              Λόγοι επεξεργασίας

5.              Αποδέκτες Προσωπικών Δεδομένων

6.              Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων

7.              Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

8.              Δικαιώματα του Υποκείμενου των Προσωπικών Δεδομένων

 

1.              Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η Giochi Preziosi είναι ο αυτόνομος υπεύθυνος επεξεργασίας (στο εξής «Υπεύθυνος Επεργασίας») των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με τις επεξεργασίες που πραγματοποιούνται όσον αφορά τον σκοπό τουΔιαγωνισμού.

 

2.              Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζονται

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, θα παρέχετε στην Giochi Preziosi προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν (στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα»). Σας ενημερώνουμε πως η Giochi Preziosi θα επεξεργαστεί  τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τα οποία μπορεί να συνίστανται σε ένα αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα .

Τα Προσωπικά Δεδομένα που μπορεί να επεξεργαστεί η Giochi Preziosi στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι τα εξής:

α)     Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα Προσωπικά Δεδομένα

Όταν συμμετέχετε στον Διαγωνισμό μπορείτε να μοιραστείτε με την Giochi Preziosi (π.χ. μέσω ψηφιακού ή έντυπου εγγράφου) πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας, όπως το όνομά και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση με σκοπό την επικοινωνία με τον νικητή του δώρου.

β)      Ειδικές κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων

Ο Giochi Preziosi δεν συλλέγει ή επεξεργάζεται ειδικές κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων, όπως πληροφορίες που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή σας, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών ή βιομετρικών δεδομένων, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό σας.

Η Giochi Preziosi σας ζητά να μην αποκαλύψετε καμία ειδική κατηγορία Προσωπικών Δεδομένων εκτός αν πιστεύετε ότι αυτό είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση αυτή, η Giochi Preziosi υπογραμμίζει ότι η επεξεργασία αυτών των ειδικών κατηγοριών Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας και σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί προστασίας δεδομένων. Η Giochi Preziosi υπογραμμίζει τη σημασία της παροχής της ρητής συγκατάθεσης σας για την επεξεργασία αυτού του είδους των Προσωπικών Δεδομένων, εαν τελικά αποφασίσετε να τα μοιραστείτε με την Giochi Preziosi.

γ)       Προσωπικά Δεδομένα τρίτων

Κατά την εγγραφή ή / και τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό θα μοιραστείτε με την Giochi Preziosi πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνουν Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν άλλα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση που κοινοποιείτε Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τρίτους στην Giochi Preziosi, θα έχετε τον ρόλο του αυτόνομου υπεύθυνου επεξεργασίας σχετικά με αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα. Συνεπώς θα αναλαμβάνεται όλες τις εγγενείς νομικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να αποζημιώσετε πλήρως την Giochi Preziosi για οποιεσδήποτε καταγγελίες, αξιώσεις ή αιτήσεις αποζημίωσης για ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την επεξεργασία αυτών των Προσωπικών Δεδομένων, που υποβάλλονται από τους τρίτους οι πληροφορίες που παρέχετε στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση παροχής Προσωπικών Δεδομένων τρίτων, πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχει προηγηθεί η παροχή της συγκατάθεση αυτών των τρίτων κατά την παροχή των Προσωπικών Δεδομένων των τρίτων στην Giochi Preziosi, διαφορετικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν άλλοι κατάλληλοι λόγοι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για να δώσετε νομίμως αυτές τις πληροφορίες στην Giochi Preziosi.

Αν, μέσω των λεπτομερειών που περιγράφονται στην παραπάνω παράγραφο, κοινοποιήσετε στην Giochi Preziosi Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με ανηλίκους, εγγυάστε – αναλάμβάνοντας όλες τις εγγενείς νομικές ευθύνες - ότι αυτή η συγκεκριμένη επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση του δικαιούχου γονικής μέριμνας σχετικά με τον ανήλικο.

3.              Σκοποί της επεξεργασίας

Η Giochi Preziosi σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας, για τους ακόλουθους σκοπούς:

·       Τη διαχείρηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον Διαγωνισμό που διεξάγει η Giochi Preziosi, για να έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής στον Διαγωνισμό, σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, και για τη παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που πιθανόν να ζητήσετε από την Giochi Preziosi («Συμμετοχή στον Διαγωνισμό»),

·       Τη συμμόρφωση με νόμους που επιβάλλουν στη Giochi τη συλλογή ορισμένων ειδών Προσωπικών Δεδομένων («Συμμόρφωση»),

·       Την αποτροπή και ανίχνευση οποιασδήποτε κατάχρησης της Ιστοσελίδας ή για τυχόν δόλιες δραστηριότητες κατά της  Giochi Preziosi («Κατάχρηση / Απάτη»).

4.       Λόγοι επεξεργασίας

Η Giochi Preziosi βασίζεται στις παρακάτω νομικές βάσεις για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, σύμφωνα με τους σκοπούς που προσδιορίζονται στην Ενότητα 3:

·       Συμμετοχή στον Διαγωνισμό: η επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, ως εκ τούτου, η Giochi Preziosi πρέπει να ακολουθήσει το αίτημά σας για τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό. Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στην Giochi Preziosi για αυτούς τους σκοπούς, ωστόσο, εάν δεν τα παρέχετε δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό.

·       Συμμόρφωση: η επεξεργασία για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητη για να συμμορφωθεί η Giochi Preziosi με τις νομικές της υποχρεώσεις. Όταν παρέχετε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα στην Giochi Preziosi, η Giochi Preziosi πρέπει να τα επεξεργαστεί σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν τη διατήρηση και αναφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων στις επίσημες αρχές για συμμόρφωση με φορολογικές, τελωνειακές ή άλλες νομικές υποχρεώσεις.

·       Κατάχρηση / Απάτη : Οι πληροφορίες που συλλέγονται για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την πρόληψη και τον εντοπισμό δόλιων δραστηριοτήτων κατά της Giochi Preziosi και για την εξασφάλιση πως η  Giochi Preziosi μπορεί να υπερασπιστεί σε μελλοντικές αξιώσεις στο δικαστήριο.

 

5. Αποδέκτες Προσωπικών Δεδομένων

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν με τις ακόλουθες οντότητες («Αποδέκτες»):

  • Φορείς που δρουν συνήθως ως εκτελούντες εκ μέρους της Giochi Preziosi Hellas, όπως: α) πρόσωπα, εταιρείες ή επαγγελματικές επιχειρήσεις που παρέχουν στην Giochi Preziosi συμβουλές σχετικά με τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα: λογιστικά, διοικητικά, νομικά και φορολογικά, β) φορείς που ασχολούνται με τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού (π.χ. παρόχους φιλοξενίας της Ιστοσελίδας ή παροχείς υπηρεσιών ταχυμεταφορών) γ) εξουσιωδοτημένα πρόσωπα που εκτελούν τεχνική συντήρηση, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης της Ιστοσελίδας και των δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών), δ) ανεξάρτητες εταιρείες ελέγχου,
  • Άτομα που έχουν εξουσιοδοτηθεί από Giochi Preziosi να επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα για την εκτέλεση δραστηριοτήτων που σχετίζονται αυστηρά με τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, που έχουν αναλάβει την υποχρέωση εμπιστευτικότητας ή υπόκεινται σε κατάλληλη νομική υποχρέωση της εμπιστευτικότητα (π.χ. υπάλληλοι της Giochi Preziosi),
  • Η εταιρία ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στης οποίας τα καταστήματα θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.
  • Η εταιρία BRIGHTS που θα επικοινωνήσει με τον νικητή.
  • Άλλες εταιρείες του Ομίλου Giochi Preziosi Hellas για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς, και
  • Δημόσιους φορείς, οργανισμούς ή αρχές στους οποίους ενδέχεται να ανακοινωθούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο ή δεσμευτικές εντολές από αυτους τους φορείς, οργανισμούς ή αρχές.

6. Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων

Λαμβάνοντας υπόψιν την παγκόσμια παρουσία αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες της Giochi Preziosi, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν σε αποδέκτες που βρίσκονται σε διάφορες χώρες. Η Giochi Preziosi εφαρμόζει κατάλληλες εγγυήσεις οι οποίες θα εξασφαλίζουν την νομιμότητα και την ασφάλεια αυτών των διαβιβάσεων, όπως με το να βασίζεται στις επικαλούμενες αποφάσεις επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ή με το να χρησιμοποιεί τυποποιημένες ρήτρες προστασίας των δεδομένων που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ή σε άλλες εγγυήσεις ή προϋποθέσεις που κρίνονται επαρκείς για τη διαβίβαση της προκείμενης περίπτωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διαβιβάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν γραπτής αίτησης προς την Giochi Preziosi στην διεύθυνση που παρέχεται στην Ενότητα 8 παρακάτω.

  1. Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Τα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη Συμμετοχή στον Διαγωνισμό θα διατηρούνται από τη Giochi Preziosi για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών του διαγωνισμού και για κανένα άλλο σκοπό - σε κάθε περίπτωση, καθώς αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη Συμμετοχή στον Διαγωνισμό, η Giochi Preziosi μπορεί να συνεχίσει να αποθηκεύει αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα εώς και 2 χρόνια, όπως μπορεί να είναι αναγκαίο για τα συμφέροντα της Giochi Preziosi σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την Συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη Συμμόρφωση θα διατηρούνται από τη Giochi Preziosi για την περίοδο που απαιτείται από την συγκεκριμένη νομική υποχρέωση ή από το εφαρμοστέο δίκαιο.

Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη Κατάχρηση / Απάτη θα διατηρούνται από τη Giochi Preziosi, για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.

  1. Δικαιώματα του Υποκειμένου των Προσωπικών Δεδομένων

Ως υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα, ανά πάσα στιγμή:

·       Να λαμβάνετε επιβεβαίωση για τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν και υφίστανται επεξεργασία, όπως και πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζονται από την Giochi Preziosi (και/ή να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία),

·       Να απαιτείτε από την Giochi Preziosi τη διόρθωση ανακριβών Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, όπως και την συμπλήρωση ελλιπών Προσωπικών Δεδομένων,

·       Να ζητάτε από τη Giochi Preziosi Hellas τη διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, στις περιπτώσεις που πιστεύετε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων δεν είναι πλέον απαραίτητη σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία, ή επεξεργάστηκαν παράνομα,

·       Την εξασφάλιση του περιορισμού της επεξεργασίας, όταν πιστεύετε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζονται είναι ανακριβές, ή στις περιπτώσεις που πιστεύετε πως η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη ή είναι παράνομη, όπως και στο ενδεχόμενο που έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία,

·       Στη φορητότητα – το δικαίωμα να λαμβάνετε τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν σε  δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπου, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας,

·       Να φέρετε αντίρρηση, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, που πιστεύετε ότι πρέπει να εμποδίσει τη Giochi Preziosi Hellas από την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων για έναν συγκεκριμένο σκοπό, και

Οι αιτήσεις για την άσκηση οποιουδήποτε από τα ανωτέρω δικαιώματα πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς στη Giochi Preziosi στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@giochipreziosi.gr

Σε κάθε περίπτωση, έχετε υπόψιν σας ότι, ως Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, έχετε πάντα το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, εάν νομίζετε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων που εκτελείται από την Giochi Preziosi παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία.